Львівська обласна рада просить центральну владу позбавити військових звань зрадників Батьківщини

Львівська обласна рада просить центральну владу позбавити військових звань зрадників Батьківщини

04.06.14 18:48 0 692
3 червня 2014 року на сесії Львівської обласної ради депутати ухвалили звернення до Президента України, голови РНБО та Міністра оборони України щодо позбавлення військових звань зрадників Батьківщини. Цю пропозицію внесла фракція ВО "Свобода", враховуючи звернення Львівської обласної організації Спілки офіцерів України.

Як йдеться у зверненні, Збройні Cили України, інші військові формування з честю виконують свій обов'язок, не шкодуючи життя і здоров'я, але водночас частина громадян України – військовослужбовців, зокрема з вищого офіцерського складу, зрадили військовій присязі – прийняли громадянство РФ та перейшли на військову службу до держави-агресора.

"З метою дотримання чинного законодавства України, недопущення дискредитації поняття військовослужбовця України Львівська обласна рада звертається з пропозицією:

1. Скасувати всі рішення щодо присвоєння генеральських (адміральських) військових, спеціяльних та почесних звань особам зрадникам Батьківщини та позбавити їх державних нагород. Щодо інших військовослужбовців-зрадників (окрім осіб рядового складу) рішення щодо позбавлення військових та спеціяльних звань ухвалити в дисциплінарному порядку згідно з відповідними дисциплінарними статутами.

2. Провесті порівняльний аналіз за кількістю зрадників щодо кожного військового формування, правоохоронних органах і за результатами такого аналізу ухвалити кадрові рішення стосовно їхніх керівників як таких, що не забезпечили належного рівня морально-психологічної готовності особового складу до відсічі агресору", – йдеться у зверненні.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вибори на Тернопіллі ...
Наступна новина: У Луцьку відбудеться X ...

КОМЕНТАРІ