Львівські правоохоронці привітали випускників школи-інтернату № 2 зі святом "Останнього дзвоника"

Львівські правоохоронці привітали випускників школи-інтернату № 2 зі святом "Останнього дзвоника"

04.06.14 11:12 0 619
30 травня, до випускників школи-інтернат № 2 завітали працівники міліції на чолі з т.в.о. начальника КМСД ГУ МВС України у Львівській області майором міліції Станіславом Мельником, щоб привітати випускників зі святом «Останнього дзвоника» та нагадати школярам про правила повідки під час літніх канікул.

Свято «Останнього дзвоника» – це свято, в першу чергу, для випускників, які вступають у доросле життя. Оскільки святкування цієї події може мати негативні наслідки, правоохоронці попередили випускників про правила поведінки та можливі наслідки зловживання алкогольними напоями. Окрім того, міліціонери роз’яснили школярам про те, як себе поводити під час літніх канікул.

«Ми завітали до львівської спеціалізованої школи-інтернату №2 для того, щоб привітати дітей, їх батьків та вчителів з їхнім святом, а також щоб нагадати дітям про деякі особливості поведінки у літній період. Цей період характерний тим, що у дітей з’являється більше вільного часу і, як наслідок, батькам складніше пильнувати за своїми дітьми», - розповів т.в.о. начальника КМСД ГУ МВС України у Львівській області майор міліції Станіслав Мельник.

Основну увагу працівники міліції приділили правилам поведінки на воді, а також правилам поведінки на дорозі На завершення урочистостей, правоохоронці вручили школярам символічні подарунки.

Загалом на Львівщині правоохоронці відвідали 1410 шкіл у яких відбулося свято «Останнього дзвоника» з метою забезпечення громадського порядку під час урочистостей.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ