У Львівській області правоохоронці встановили особу чоловіка, причетного до виготовлення знарядь для вживання наркотичних речовин

У Львівській області правоохоронці встановили особу чоловіка, причетного до виготовлення знарядь для вживання наркотичних речовин

04.06.14 15:54 0 690
У Львові під час моніторингу соціальних мереж, правоохоронці виявили електронну сторінку, власник якої розповсюджував інформацію про способи вживання та зберігання різноманітних нарковмісних речовин, а також рекламував пристрої для вживання марихуани.

Особу чоловіка, котрий виготовляв пристрої та знаряддя для вживання наркотичних речовин, працівники сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Личаківського райвідділу міліції встановили під час проведення оперативно-профілактичного відпрацювання «Мак-2014». Відпрацювання проводилось з метою встановлення осіб, причетних до незаконного переміщення нарковмісних речовин та знарядь для їх вживання.

Працівники сектору БНОН встановили особу власника цієї сторінки. Ним виявився 25-річний уродженець Рівненської області, котрий тимчасово проживав у місті Львові у винайнятому приміщенні. В порядку, передбаченому законодавством, встановлений громадянин був доставлений у Личаківський РВ міліції, де під час особистого оглядку у нього вилучили: марихуану, три саморобних дерев’яних люльки, саморобний ковпак та скляний пристрій для паління. Всі пристрої кустарного виробництва, із залишками канабісу (марихуани) на внутрішніх поверхнях.

Як пояснив гість нашого міста, він є майстром-різьбярем, спеціалістом по роботі з деревом. Люльки та інші пристрої для вживання марихуани він виготовляє власноруч з метою збуту, а також користується ними сам. Цей факт, до речі, був підтверджений під час освідчення чоловіка лікарем-наркологом. Аналіз показав наявність наркотичних речовин у організмі майстра-різьбяра.

«Під час опитування чоловік заявив, що він є «дитям Землі», багато подорожу Україною, постійно змінює місця проживання, спілкується з однодумцями. У Львові проживає близько трьох місяців і залишатись тут надовго не планує» - розповів начальник сектору БНОН Личаківського РВ міліції, підполковник міліції Олексій Торопчин.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Директор Чернівецького ...
Наступна новина: У Волинській області євген ...

КОМЕНТАРІ