Правоохоронці Львівщини викрили організатора грального закладу

Правоохоронці Львівщини викрили організатора грального закладу

04.06.14 13:32 0 642
На Львівщини працівники міліції встановили особу зловмисника, який організував незаконно діючий гральний заклад у одному з прикордонних містечок області.

Працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУМВС України у Львівській області викрили зловмисника, який організував нелегально діючий гральний заклад.

Нещодавно у одному з прикордонних містечок області, правоохоронці викрили підпільний гральний заклад. В ході проведеного санкціонованого обшуку працівники міліції вилучили десять гральних апаратів та грошові кошті, які були виручені від надання послуг.

Проведеними слідчо-оперативними заходами міліціонери встановили особу організатора незаконно діючого грального закладу, який різними способами ухилявся від слідства і усі офіційні документи закладу оформляв на інших осіб.

«Ним виявився 41–річний львів’янин, якому доведено його причетність до організації грального закладу та оголошено про підозру у скоєнні злочину передбаченого за ч.2 ст.203-2 (зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України», - повідомив заступник начальника відділу Державної служби боротьби з економічною злочинністю Головного управління МВС України у Львівській області підполковник міліції Михайло Тесля.

Санкція цієї статті передбачає відповідальність у вигляді штрафу від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами УДСБЕЗ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Прикарпатці провели в ...
Наступна новина: ITF Марсель. Цуренко - у ...

КОМЕНТАРІ