У Львові правоохоронці разом із казковим левеням закликали школярів бути обережними на канікулах

У Львові правоохоронці разом із казковим левеням закликали школярів бути обережними на канікулах

04.06.14 09:38 0 653
У Львові працівники Державтоінспекції організували незабутнє свято для дітвори. Напередодні канікул правоохоронці вирішили вкотре нагадати малечі про правила безпеки на дорозі та підготували для учнів цікавий сюрприз.

на «Останній дзвоник» до школи діток проводжали не лише батьки, але й супроводжували працівники ДАІ та їхній казковий помічник – Левеня-правоохоронець.

Цей оригінальний герой неабияк сподобався малечі. Діти залюбки фотографувалися з Левеням, уважно слухали його настанови та обіцяли бути дуже обережними на дорозі. А найменші школярики радісно крокували за руку із Левеням по пішохідному переходу.

Працівники Державтоінспекції переконані – необхідно ще змалку пояснювати дитині, як правильно переходити вулицю, показувати їй лише позитивний приклад. Та, на жаль, не усі дорослі дбають про безпеку малечі. Трапляється, що батьки не лише перебігають дорогу поза «зеброю», але й тягнуть за собою сина чи доньку.

Тож, спілкуючись зі школярами, правоохоронці зверталися також і до дорослих, нагадували їм про важливість дотримання Правил дорожнього руху та просили пильнувати за малечею.

А юним учасникам акції працівники ДАІ вручали листівки із правилами безпеки для пішоходів, пасажирів та велосипедистів.

Правоохоронці разом із казковим Левеням закликали школярів бути уважними на дорозі, а також побажали їм гарних вражень та безпечних канікул!

Прес-служба управління

ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ