Правоохоронці Львівщини викрили інтернет-шахрая

Правоохоронці Львівщини викрили інтернет-шахрая

04.06.14 08:52 0 674
У Дрогобичі правоохоронці викрили зловмисника, який за допомогою інтернет-аукціону шахрайським методом заволодів грошовими коштами чоловіка у сумі 500 гривень.

Зловмисник зареєструвався на одному з інтернет-аукціонів України і виставив на продаж жорсткий диск вартість якого він оцінив у 500 гривень. Згодом, до продавця звернувся чоловік з наміром придбати даний товар, але умови продажу були такі, що грошові кошти потрібно було перевести на рахунок продавця у повному обсязі на що покупець погодився. Після переказу коштів, зловмисник зобов’язаний був відправити товар замовнику, але він цього не зробив і на телефонні дзвінки він не відповідав.

Проведеними слідчо-оперативними заходами працівники міліції встановили особу зловмисника, ним виявився 24-річний чоловік, мешканець міста Дрогобич.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.190 (шахрайство) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами Наталії Постойко,

помічника начальника Дрогобицького МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ