На Львівщині розпочалася операція "Літо-2014"

На Львівщині розпочалася операція "Літо-2014"

04.06.14 14:53 0 648
З метою посилення боротьби зі злочинністю серед неповнолітніх і забезпечення належної охорони громадського порядку в місцях їх масового відпочинку, у період з 25 травня до 31 серпня на території Львівщини проводитиметься загальнодержавна профілактична операція «Літо-2014» за участю Служби у справах дітей обласної державної адміністрації, органів освіти і науки й громадськості.

Заходи також будуть спрямовані на виявлення та документування фактів продажу дітям алкогольних і тютюнових виробів працівниками закладів торгівлі, особливо тих, які розташовані поблизу місць дозвілля та відпочинку. Також будуть виявляти дорослих, які втягують підлітків у пияцтво, азартні ігри, наркоманію та використовують малолітніх для заняття жебрацтвом. Окрім того, у нічний час будуть проводитися рейди з перевірки розважальних закладів у яких можуть знаходитися підлітки до 16 років без супроводу дорослих.

«Правоохоронці проводитимуть профілактичні лекції з метою профілактики бездоглядності, купівлі алкогольних та тютюнових виробів та інших негативних явищ у період літнього оздоровчого сезону», - повідомив т.в.о начальника ВКМСД ГУ МВС України у Львівській області майор міліції Станіслав Мельник.

Щоб попередити нещасні випадки та неприємні ситуації з неповнолітніми працівники міліції звертаються до батьків з проханням не забувати контролювати своїх дітей, цікавитись де, з ким та як вони проводять свій вільний час. Пам’ятайте, основним і єдиним дієвим контролем за поведінкою дітей - є контроль з боку батьків і близьких осіб.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У журі конкурсу-виставки ...

КОМЕНТАРІ