Чернігів – територія радості!

Чернігів – територія радості!

04.06.14 13:05 0 651
Міжнародний день захисту дітей заснований в листопаді 1949 року у місті Парижірішенням конгресу Міжнародної демократичної федерації жінок.Святкується щорічно 1 червня, а вперше Міжнародний день захисту дітей відзначався в 1950-му році.

Так, в Україні у перші дні літньої пори за традицією відмічається свято дитинства.

У нашому місті також традиційно пройшли ігротеки, концерти, конкурси. Розпочалась робота пришкільних таборів та ігрових майданчиків у дворах і в клубах за місцем проживання. 29 травня пройшли ігрові програми «За крок від дому» Центру по роботі з дітьми та молоддю за місцем проживання.

31 травня біля фонтану навпроти «Мегацентру» проводилась спільна акція «Даруємо радість дітям», присвячена Міжнародному дню захисту дітей. На святі представлені яскраві виступи дитячих колективів, розважальна програма від аніматорів, дитячий фейс-арт, малювання на асфальті, генератор мильних бульбашок, конкурси та вікторини.

Організатори: громадська організація «Спілка жінок м. Чернігова», Чернігівська міська ліга (клуб) ділових і професійних жінок, відділ у справах сім’ї та молоді міської ради.

Восьмий рік поспіль Чернігівською міською радою 1 червня у сквері ім. М. М. Попудренка проведено акцію «Чернігів – територія радості!» В програмі - фестиваль малюнку на асфальті, ігрова й розважальна програма, концерт вихованців та виставка клубів комунального закладу «Позашкільний навчальний заклад «Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання», працював музичний фонтан та багато іншого.

Організатори заходу: відділ у справах сім’ї та молоді міської ради, міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Центр по роботі з дітьми та молоддю за місцем проживання, управління культури міської ради та багато інших небайдужих людей.

За інформацією відділу у справах сім’ї та молоді міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ