У Чернігові відбувся відкритий турнір турнікменів

У Чернігові відбувся відкритий турнір турнікменів

04.06.14 15:01 0 696
До Міжнародного дня захисту дітей в Чернігові за підтримки обласного осередку НОК України та міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» уже вдруге пройшов відкритий турнір турнікменів «Street Workout».

Відмінність турнікменів від гімнастів в тому, що вони роблять свої трюки на звичайному турніку, під турніком не м'які мати, а жорстка земля. А кількість елементів, які може продемонструвати хороший турнікмен, нітрохи не менше, ніж в арсеналі у гімнаста.

На це змагання приїхали учасники з різних регіонів України. Учасники змагалися у наступних видах: підтягування на перекладині з вантажем - 24 кг; віджимання на брусах з вантажем - 16 кг; тримання гімнастичного кута. У перервах між вправами учасники демонстрували різні елементи на перекладині та брусах: великі обороти («сонце»), ходіння на руках, різні види переворотів.

Змагання проходили в дружній обстановці під оплески численних глядачів. Переможці та призери в окремих вікових категоріях були нагороджені кубками, медалями та спортивним інвентарем від НОК України.

За інформацією ЧОО Національного олімпійського комітету України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині вибори ...
Наступна новина: Рівненщина: рятувальники ...

КОМЕНТАРІ