145 сімей з Автономної Республіки Крим та міста Севастополя переїхали на Житомирщину

145 сімей з Автономної Республіки Крим та міста Севастополя переїхали на Житомирщину

04.06.14 09:13 0 610
3 червня під головуванням Першого віце-прем’єр-міністра України Віталія Яреми відбулося селекторне засідання Міжвідомчого координаційного штабу з тимчасового розміщення громадян, які переселяються з Автономної Республіки Крим та міста Севастополя в інші регіони України. У його роботі взяли участь представники центральних органів виконавчої влади, які надали фахові роз’яснення щодо врегулювання ситуації на рівні областей.

Житомирську область на селекторному засіданні представляли перший заступник голови облдержадміністрації Геннадій Дмитренко, заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Ірина Супрун, а також керівники профільних департаментів та служб регіонального рівня.

Геннадій Дмитренко доповів про те, що питання, пов’язані із розміщенням та наданням допомоги громадянам, які переїхали на Житомирщину з Автономної Республіки Крим та міста Севастополя, перебуває на постійному контролі голови облдержадміністрації. З цією метою розпорядженням голови обласної державної адміністрації та голови обласної ради від 28.03.2014 № 58/18 створено робочу групу щодо прийняття та розміщення громадян, які прибувають з АРК.

Геннадій Васильович наголосив на тому, що в область прибуло 145 сімей переселенців. 322 особи звернулися за допомогою з метою отримання послуг для переїзду та перевезення майна, розселення, відновлення втрачених документів, влаштування дітей до дитячих садків, шкіл та вищих навчальних закладів, отримання соціальних виплат, працевлаштування та лікування. Перший заступник голови облдержадміністрації звернув увагу на те, що наразі Житомирщина готова прийняти та розмістити до 300 людей, які прибувають на територію області.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ