У Рівненській області під час екскурсії в пожежно-рятувальну частину діти дізналися багато цікавої та корисної інформації з основ безпеки життєдіяльності

У Рівненській області під час екскурсії в пожежно-рятувальну частину діти дізналися багато цікавої та корисної інформації з основ безпеки життєдіяльності

04.06.14 15:59 0 676
03 червня учні Городоцької загальноосвітньої школи Рівненського району, побували на екскурсії у Державній пожежно-рятувальній частини №2, обласного центру.

Під час перебування у гостинах в рятувальників, діти дізналися чимало цікавого про традиції та побут сучасних вогнеборців. Першокласники із цікавістю оглядали обладнання пожежно-рятувальних автомобілів та спеціальний одяг у якому здійснюються виїзди за сигналом «Тривога». Але найбільше дітей потішило практичне заняття із пожежогасіння. Кожен міг повправлятися зі справжнім пожежним рукавом. Від гіда-рятувальника малеча почула чимало цікавої та корисної інформації з безпеки життєдіяльності. Крім того, маленьким школярам у доступній формі бійці Держслужби з НС розповіли, як здійснюється цілодобове чергування у частині, скільки чергових караулів та яку кількість викликів отримують рятувальники від громадян щомісяця.

У свою чергу, рятувальники вкотре нагадали дітям про правила безпечної поведінки під час літніх канікул та як поводитись при виникненні різних надзвичайних подій.

Багато дітлахів по завершенню пізнавального візиту виявивили бажання стати в майбутньому рятувальником.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ