Напиши «Лист підтримки» українським військовим

Напиши «Лист підтримки» українським військовим

04.06.14 11:37 0 620
Наші військовослужбовці гідно та стійко переносять усі труднощі військової служби, але всі ми знаємо, в яких складних обставинах вони опинились. Допомога потрібна різна — моральна та фінансова. Передати слова підтримки ви можете, написавши листа на електронну адресу: liniyamo@gmail.com з приміткою «Лист підтримки», залишивши коментар або повідомлення на наших сторінках у соціальних мережах:

https://www.facebook.com/theministryofdefence.ua

https://vk.com/theministryofdefence

Керівництво Міністерства оборони та Збройних Сил України, військовослужбовці висловлюють щиру вдячність усім небайдужим громадянам, які долучилися до акції “Листи підтримки”.

Незважаючи на складні для українських військовослужбовців часи, вони ні на хвилину не залишалися сам-на-сам зі своїми проблемами. Вже з перших днів, коли військові опинилися заблокованими у своїх військових частинах у Криму, стартувала акція “Листи підтримки”: на спеціально створену адресу усі охочі мали змогу відправити листа зі словами вдячності та підтримки.

Листи продовжують надсилати ще і адже мужність, сила духу, незламність наших військових стали прикладом для багатьох небайдужих.

Починаючи з 4 березня в рамках проекту “Лист підтримки”, створеному за ініціативою Управління преси та інформації Міністерства оборони України, на електронну адресу liniyamo@gmail.com та на сторінки соціальних мереж надійшло близько 5 тисяч листів різними мовами з різних країн світу. Крім України, найчастіше пишуть з Канади, Польщі, Іспанії. Дописувачі надсилають не лише листи, але й вірші, плакати, фото, аудіо та відеозвернення.

Ці листи усіма можливими способами передавалися до військовослужбовців – через спільних знайомих, на електронні адреси самих військовослужбовців та офіцерів по роботі з особовим складом військових частин та установ, волонтери зголосилися їх роздруковувати та передавати безпосередньо військовим. Неабияку роль у цій благородній ініціативі зіграли дружини військових, які навіть зачитували листи телефоном через гучномовець.

Крім того, з 7 березня листи підтримки стало можливим не тільки прочитати, але і почути на “Українському радіо” у програмі “Польова пошта”, яка виходить щодня з 18.00 та повністю присвячена цим листам. Варто зазначити, що архів радіопередач доступний на сайті радіо.

Про це повідомили у Рівненській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Львівська обласна рада ...

КОМЕНТАРІ