Працівники міліції Рівненщини взяли участь у тренінгу, організованому Комітетом виборців України

Працівники міліції Рівненщини взяли участь у тренінгу, організованому Комітетом виборців України

04.06.14 08:26 0 666
За ініціативи Комітету виборців України та підтримки Міністерства внутрішніх справ України по всій території нашої держави проводяться тренінги на тему: «Роль працівників органів внутрішніх справ у виборчому процесі». Відбулися відповідні заходи і у Рівному. Їх провів заступник голови правління Рівненського комітету виборців України В’ячеслав Свірець.

Послухали корисну інформацію щодо дій правоохоронців під час виборчого процесу співробітники Рівненських міськрайвідділів.

В’ячеслав Свірець нагадав працівникам міліції їхні права та обов’язки під час забезпечення охорони громадського порядку на виборчих дільницях та роз’яснив, як відповідно до Закону потрібно діяти працівникові органів внутрішніх справ при різних ситуаціях, які можуть виникнути під час виборів.

- ми проводили тренінги для працівників міліції з метою підвищення обізнаності тих правоохоронців, які будуть нести службу 25 травня на позачергових виборах Президента, – зазначив В’ячеслав Свірець. – В першу чергу ми звернули увагу на ті порушення, які були зафіксовані на попередніх виборах і які ймовірно можуть повторитись і цьогоріч.

Міліціонери подякували організатору за проведену роботу та нагадали, що органи внутрішніх справ поза політикою, а основним їх завданням під час виборів є забезпечення охорони громадського порядку та збереження бюлетенів на виборчих дільницях.

Ольга Очко,

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі у день ...
Наступна новина: Прикарпатські УБОЗівці ...

КОМЕНТАРІ