Напередодні дитячого свята керівний склад ДАІ Рівненщини відвідав вихованців підшефного навчального закладу

Напередодні дитячого свята керівний склад ДАІ Рівненщини відвідав вихованців підшефного навчального закладу

04.06.14 15:31 0 669
Завершується навчальний рік, попереду шкільні канікули! Перший день літа традиційно присвячений дитинству, адже саме першого червня відзначається Всесвітній День захисту дітей.

Кожного року напередодні свята Державтоінспекція Рівненщини має добру традицію відвідувати свої підшефні навчальні заклади. Цей рік не став винятком, тому 31 травня керівництво ДАІ відвідало Острозьку школу-інтернат, аби привітати її вихованців, подарувати малечі свято. Учні спеціалізованої школи завжди нетерпляче чекають гостей з Державтоінспекції. Керівний склад ДАІ завжди уважно вивчає проблеми підшефних і намагається допомагати у вирішенні повсякденних проблем, адже дітям так необхідно відчувати, що їх люблять та піклуються про них.

За традицією правоохоронці завітали до малечі не з порожніми руками – вихованці закладу отримали солодкі подарунки. День з гостями пройшов цікаво та змістовно, правоохоронці ще раз нагадали дітям про небезпеку, що може чатувати на дорозі, та повторили Правила дорожнього руху.

На святковій «лінійці» виступив заступник начальника відділу Державтоінспекції Рівненщини Віктор Мороз. Він привітав усіх присутніх із закінченням навчального року та висловив побажання, «щоб літній відпочинок був наповнений лише приємними подіями, а кожна дитина мала змогу гарно відпочити, оздоровитися та отримати безліч позитивних емоцій».

Віктор Мороз зазначив, що жодна дитина не повинна бути обділена увагою дорослих, а щоб дитинство було щасливим та дарувало лише приємні спогади, наповнені теплом, радістю та турботою, кожен дорослий повинен відчувати свою відповідальність за безпеку дітей. «Працівники ДАІ й надалі докладатимуть максимум зусиль, щоб дороги дитинства були безпечними», – запевнив він.

Прес-служба ВДАІ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Серійного квартирного ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ