У Рівненській області правоохоронці відправили дітей-сиріт у школу з подарунками

У Рівненській області правоохоронці відправили дітей-сиріт у школу з подарунками

04.06.14 12:25 0 694
У Рівненському обласному навчально-реабілітаційному центрі свято. 19 дошкільнят залишають стіни закладу, який вже їм став рідним. У них перший випускний бал. Для діток це свято дуже важливе. Вони почувають себе дорослими у святковому вбранні та їх зосереджені личка світяться щастям. На свято завітали й рівненські правоохоронці, які розділили з дітками-сиротами та їх вихователями радість випускного балу і вручили дарунки майбутнім школярам.

Працівники інспекції з особового складу УМВС України в Рівненській області вже декілька років поспіль підтримують товариські відносини з працівниками навчально-реабілітаційного центру та регулярно з подарунками відвідують його вихованців. Не залишились правоохоронці осторонь і у важливий для дітей день. Малечі подарували канцелярські матеріали та знаряддя, які так необхідні для їх гармонійного розвитку.

— Шановні вихователі та маленькі випускники, — звернувся до присутніх заступник начальника управління кадрового забезпечення УМВС України в Рівненській області — начальник відділу інспекції з особового складу Владислав Цубера. — Ми побачили, що ви не тільки працюєте на славу, ви живете один одним. Всі вихованці немов янголята — розумні, гарні та відверті. Ваші виступи можуть розчулити найтвердіше серце. Вам, дітки, бажаю бути у школі успішними, по житті щасливими та нехай вас супроводжує удача, – додав Владислав Олексійович.

— У нашому навчально-ребілітаційному центрі виховується більше ста тридцяти дітей, — зазначила директор Рівненського навчально-реабілітаційного центру Алла Ярмошевич. — ми випускаємо 19 наших вихованців для подальшого навчання у школі. 12 з них підуть до загальноосвітніх навчальних закладів. Інші – до спеціалізованих. Ми вдячні працівникам міліції, що вони навідались до наших діточок та за те, що вони матеріально допомагають нам їх виховувати.

Аліна ПРИМАК
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ