Рівненські міліціонери за кілька годин 
затримали кривдників пенсіонерки

Рівненські міліціонери за кілька годин затримали кривдників пенсіонерки

04.06.14 13:42 0 1091
Вранці, 75-річна Марія, жителька села Кутянка Острозького району, пішла до церкви. Повернувшись, вона виявила відсутність мобільного телефону. Це одразу насторожило жінку, тож вона зазирнула до шафи, де між одягом, зберігала майже півтори тисячі гривень.

Найгірші побоювання Марії справдилися. У хованці гроші були відсутні. Занепокоєна жінка одразу ж звернулася по допомогу до міліціонерів.

- На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Згодом жінка згадала, що по-дорозі до церкви, вона зустріла кілька жінок ромської національності, – зазначив начальник Острозького МВ Валерій Самчук. – Опитавши місцевих жителів, правоохоронці з’ясували, що по селу ходили троє циганок, які пересувалися на автомобілі «Опель Кадет» червоного кольору.

Міліціонери відразу передали орієнтування на усі блокпости району. Завдяки швидким та злагодженим діям співробітників ВДАІ знадобилося лише кілька годин аби впіймати зловмисниць.

- Під час несення служби на блокпосту в селі Вельбівне нам повідомили, що районі було вчинено крадіжку особами ромської національності, які пересувалися на автомобілі червоного кольору, – повідомив державтоінспектор ВДАІ Здолбунівського району Олександр Сістук. – Ми зупинили автівку, яка за описом відповідала орієнтуванню та виявили у салоні трьох осіб ромської національності, які за описом були схожі на розшукуваних.

Зловмисницею виявилась 25–річна Ольга, жителька Хмельницької області, із своїми родичками. Під час огляду з салону автомобіля вилучили викрадений мобільний телефон та грошові кошти.

Нині Ольга затримана за підозрою у вчиненні злочину, за вказаним фактом внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Вікторія Антонова,

Острозький МВ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Питання переселенців з ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ