У Рівненській області дубенських злодіїв спіймали по гарячих слідах

У Рівненській області дубенських злодіїв спіймали по гарячих слідах

04.06.14 09:49 0 633
Днями до міліції зателефонував 54-річний Ростислав та поспіхом пояснив, що саме наздоганяє осіб, які кілька хвилин перед цим викрали його майно у селі Хорупань, а зараз мчать у напрямку Млинова білою ВАЗівкою першої моделі.

- У телефонному режимі чоловік описав нам авто втікача, та слідчо–оперативна група виїхала на допомогу потерпілому, - зазначив начальник карного розшуку Млинівського РВ УМВС Віталій Майдан. – Зловмисників вдалось наздогнати у селі Івання Дубенського району.

У машині знаходились двоє чоловіків, на задньому сидінні лежали викрадені зварювальний апарат та алюмінієвий бідон.

Зловмисниками виявились раніше судимі дубенчани – 25-річний Максим та 27-річний Михайло, особи ромської національності. Молодший зі спільників запевняв, що у пустуючому будинку його бабці є непотрібний металобрухт. І так як нічого подібного у домі не знайшлося, хлопці «перебазувалися» на іншу нежилу хату. Проникши туди через вирване вікно, злодюги винесли згадані вище предмети.

Коли їх помітив власник господарства, котрий прийшов туди за кормами для худоби, то «гості» із сусіднього райцентру кинулись навтьоки.

Відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Під питанням залишається, яке покарання визначить Феміда заїжджим гастролерам. А воно може скласти від трьох до шести років ув’язнення.

Олеся Бондарець,

Млинівський РВ (із обслуговування Демидівського та

Млинівського районів) УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: 06.06 в Ужгороді ...

КОМЕНТАРІ