У Рівненській області лист подяки

У Рівненській області лист подяки

04.06.14 14:34 0 724
Шановний Миколо Олександровичу!

Звертаюсь до Вас зі словами подяки за сприяння у проведенні пошукової роботи щодо встановлення біографічних відомостей про мого прадіда Варакіна Олексія Семеновича, ветерана органів внутрішніх справ - учасника Великої Вітчизняної війни.

Я була приємно здивована, відношенням працівників органів внутрішніх справ Рівненщини до збереження пам’яті про ветеранів та історію міліції нашого краю в цілому. Управлінням міліції Рівненської області створено прекрасний музей, який відображає становлення і сьогодення місцевої міліції.

Мене дуже цікавила інформація про бойовий та трудовий шлях мого прадіда. Адже, саме спогади прадіда про свою службу в міліції зіграли вирішальну роль у подальшому виборі моєї майбутньої спеціальності. Зізнаюсь Вам, що після закінчення школи, я збираюсь продовжити своє навчання у Національній Академії Внутрішніх Справ.

Мене дуже розчулило те, що серед багатої експозиції міліцейського музею знайшлось місце для матеріалів, які розповідають і про мого прадіда Варакіна О.С., який понад ЗО років віддав службі в МВС.

За час пошукової роботи в УМВС, а саме в музеї історії міліції, я змогла дізнатись багато цікавого про бойовий і трудовий шлях мого прадіда. Тим самим змогла розширити та поповнити історію моєї родини.

Саме за підтримки Управління, яке Ви очолюєте, я змогла підготувати матеріали для захисту наукової роботи Малої Академії Наук України - “Друга Світова війна. Сталінградський фронт. Роль 228 полку МВС у обороні Сталінграду”. Зазначена праця буде презентована у моєму навчальному закладі та на захисті учнівських робіт МАІІу на обласному та Всеукраїнському рівні, на передодні 70-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні та стане подякою за мужність і героїзм усім ветеранам органів внутрішніх справ - учасникам Великої Вітчизняної війни.

Ще раз дякую Вам, шановний Миколо Олександровичу та підпорядкованому колективу за збереження нашої спільної історії!

З повагою Лариса Бекеша,

учениця 10-го “Б” класу Сп.Ш № 15
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: З ініціативи Ірини Сех ...

КОМЕНТАРІ