Маріупольські правоохоронці викрили двох насильників

Маріупольські правоохоронці викрили двох насильників

04.06.14 15:57 0 621
Двоє чоловіків скористалися своєю перевагою у фізичній силі та вчинили насильницькі дії стосовно першої зустрічної жінки. Тридцятирічні фігуранти намагалися залякати свою жертву і навіть зафіксувати все на відео. Ґвалтівники затримані, свою провину намагаються заперечувати, незважаючи на здобуті слідством докази.

Як з'ясувалося, потерпіла – співробітниця магазину. Увечері вона поверталася додому з роботи. Залишалося кілька метрів до рідного під'їзду, як на шляху стали двоє незнайомих хлопців. Вони вихопили сумочку, відібрали золоті прикраси, але на цьому зустріч не закінчилася, «кавалери» вирішили продовжити діалог.

Як зазначив тимчасово виконуючий обов'язки начальника Орджонікідзевського РВ Маріупольського МУ Дмитро Логвиненко, спочатку зловмисники хотіли вчинити відкрите заволодіння майном, але цього їм здалося замало. Вони зґвалтували жінку в природній та збоченій формах прямо на вулиці. Потім привели її за місцем мешкання одного з чоловіків, при цьому накинули їй на голову одяг, щоб не видати свою адресу.

12 годин жертва перебувала в квартирі ґвалтівників. У зв'язаному стані терпіла приниження до самого ранку. Потім знову їй на голову накинули речі і вивели на вулицю. Звідти жінка, мати двох дітей, попрямувала за допомогою до міліції.

Начальник слідчого відділення СВ Орджонікідзевського РВ Маріупольського МУ Віталій Панов розповів, що один з фігурантів запропонував всі насильницькі дії знімати на телефон. Щоб таким чином залякати потерпілу, і тим самим змусити її мовчати і не дзвонити в міліцію.

Під впливом алкоголю, в агресивному стані фігуранти зустріли оперативників у себе вдома. Вони вважали, що добре підстрахувалися: їх гостя адреси не знає, а золото вони вже давно заклали в ломбард, щоправда, на свої документи. У момент затримання особи вчинили активний опір, не усвідомлюючи тяжкість вчиненого правопорушення.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.153 Кримінального кодексу України – «Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом, вчинене повторно або групою осіб», за ч.3 ст.152 Кримінального кодексу України – «Зґвалтування, вчинене групою осіб», а також за ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України – «Грабіж, поєднаний з насильством ...». Фігурантам загрожує до 12 років позбавлення волі.

Прес-служба Маріупольського МУ

ГУМВС України в Донецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ