Тернопілля: ремонт автошляхів області буде під пильним наглядом громади

Тернопілля: ремонт автошляхів області буде під пильним наглядом громади

04.06.14 16:54 0 796
З роботою лабораторії з випробування дорожньо-будівельних матеріалів під час робочого візиту в Службу автомобільних доріг у Тернопільській області ознайомився голова облдержадміністрації Олег Сиротюк.

«Ми пропонуємо абсолютно новий підхід до ремонту доріг на Тернопільщині, а саме, сконцентрувати всі фінансові ресурси на ремонт магістральних шляхів краю, - зазначив Олег Сиротюк. – Тільки тоді наша область не буде відрізана неякісними дорогами від сусідніх областей. Особливу увагу приділятимемо дорогам, які ведуть до об’єктів туристичної інфраструктури – печер, замків, пам’яток історії та культури краю. При розподілі автошляхів, які потребують першочергового ремонту, ми враховували місця найбільшої концентрації ДТП».

Посилена увага як до якості виконаних робіт, так і до якості сировини, наголосив очільник Тернопільщини. Усі – і представники громадських організацій та об’єднань, і пересічні мешканці області – зможуть проконтролювати процес укладання дорожнього полотна чи ремонту певної ділянки дороги.

За словами начальника Служби автомобільних доріг у Тернопільській області Богдана Юлика, цього року вони запланували відремонтувати ділянки дороги в напрямку від Кременця до Заліщик, від Львова до Хмельницького. На це використають кошти з державного і місцевого бюджетів.

Наразі ремонтні роботи розпочалися на автодорозі міжнародного значення Доманове-Коваль-Чернівці-Тереблече на діянці в межах населеного пункту Горинка.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ