Збаражчани просять Петра Порошенка присвоїти бійцям Небесної сотні звання Героїв України

Збаражчани просять Петра Порошенка присвоїти бійцям Небесної сотні звання Героїв України

04.06.14 18:57 0 666
Збаражчани звертаються до новообраного Президента України Петра Порошенка з проханням присвоїти звання Героїв України вбитим землякам – Назарію Войтовичу та Устимові Голоднюку, а також усім, хто загинув під час Революції Гідності та теперішніх подій на сході та півдні нашої держави, захищающи суверенітет та соборність України. Крім цього, на Збаражчині громадські активісти уже розпочали збір підписів громадян на підтримку даної ініціативи, а також закликають долучитися до збору підписів жителів Тернопілля та інших регіонів України.

ЗВЕРНЕННЯ

жителів Збаражчини до Президента України Порошенка Петра Олексійовича “Про присвоєння звання Героїв України Назару Войтовичу, Устиму Голоднюку, усім Героям Небесної сотні та захисникам суверенітету України”.

2 червня 2014 року Назару Войтовичу, уродженцю с. Травневе Збаразького району Тернопільської області, виповнилося б 18 років, а збаражанину Устиму Голоднюку 12 серпня – 20 років. Вони були наймолодшими з Героїв Небесної Сотні і єдиними дітьми у батьків.

Їх смерть, як і загибель усіх учасників Революції Гідності та захисників суверенітету нашої держави є Подвигом в ім’я України і українського народу, гідним наслідування і вшанування.

Розділяючи горе і незворотність втрат родин загиблих, схиляючи голови перед світлою пам’яттю усіх полеглих, наполягаємо присвоїти їм звання Героїв України.

Учасники Народного віче, приуроченого

18-річчю Войтовича Назара, жителі Збаражчини

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луцьку відбудеться X ...
Наступна новина: У Львівській області родини ...

КОМЕНТАРІ