В Україні розпочалося зовнішнє незалежне оцінювання

В Україні розпочалося зовнішнє незалежне оцінювання

04.06.14 17:38 0 707
Зовнішнє незалежне оцінювання навчальних досягнень випускників навчальних закладів системи загальної середньої освіти розпочинається у вівторок, 3 червня.

абітурієнти складають тести з іноземних мов (англійська, німецька, французька, іспанська), - йдеться на сайті http://www.ukurier.gov.ua/

В рамках основної сесії випускники також складатимуть такі предмети:

5-6 червня - українську мову і літературу;

10 червня - російську мову;

12 червня - математику;

14 червня - географію;

16 червня - всесвітнью історію;

18 червня - фізику;

20 червня - історію України;

23 червня - хімію;

25 червня - біологію;

27 червня - світову літературу.

Як нагадують в Українському центрі оцінювання якості освіти, допуск абітурієнтів до пункту тестування триватиме з 10.15 до 10.50, початок зовнішнього незалежного оцінювання з усіх предметів об 11.00.

Учасникам ЗНО потрібно на вході до пункту тестування необхідно пред’явити сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання, паспорт або інший документ, серія та номер якого зазначені в сертифікаті, запрошення-перепустку для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні. У разі відсутності хоча б одного з цих документів або пред’явлення їх копій абітурієнт до пункту тестування не допускається, наголошують в УЦОЯО.

При собі абітурієнтам потрібно мати дві-три капілярні чи гелеві ручки з чорнилом насиченого чорного кольору, а також прозору пляшку з питною водою.

В Українському центрі оцінювання якості освіти із 2 до 30 червня працюватиме в цілодобовому режимі «гаряча» телефонна лінія з питань ЗНО: (044) 503-37-93.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку микола Романюк ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ