Безпека краю та взаємодопомога - лейтмотив зустрічі правоохоронців Тернопільщини із працівниками приватного підприємства

Безпека краю та взаємодопомога - лейтмотив зустрічі правоохоронців Тернопільщини із працівниками приватного підприємства

04.06.14 09:47 0 612
Керівник обласного управління внутрішніх справ Тернопільщини Василь Облещук провів зустріч із працівниками приватного підприємства «Вікнар’off». Ініціатором діалогу виступила адміністрація компанії. Головною темою зустрічі стала співпраця та безпека краю.

Уже дев’ять років компанія «Вікнар’off» працює на ринку виробників металопластикових конструкцій в Україні. Що бізнес може бути успішним лише, коли в суспільстві панують мир та спокій, - підприємці знають. Тому питання безпеки для них, як і для кожного громадянина України- має велику вагу.

Зі слів керівника компанії Володимира Бліхара, їхнє підприємство з початку Революції Гідності підтримувало настрої людей, а коли виникла реальна загроза незалежності та суверенітету держави, першим відгукнулося допомогти українській армії.

- Ми також розуміємо, що повноцінна діяльність місцевих правоохоронних органів - це безпека краю, а, усвідомлюючи в яких непростих матеріальних умовах опинилася наша міліція, відчули, що наша допомога має бути адресована і їм.

Полковник міліції Василь Облещук з вдячністю прийняв грошовий сертифікат і запевнив, що кошти будуть використані для потреб і покращення матеріального забезпечення спеціального батальйону патрульної служби міліції особливого призначення "Тернопіль", який тільки-но формується.

- Для повноцінного функціонування спецбатальйону потрібно ще дуже багато. Але тішуся, що громадськість та підприємці краю, народні депутати не залишають нас з цими труднощами наодинці. Повірте, ці кошти - це інвестиції не в міліцію, а в нашу з вами безпеку та громадський спокій.

Як запевнив Володимир Бліхар, допомога не буде разовою. Компанія допомагатиме стільки, скільки знадобиться для ефективного відновлення роботи правоохоронного відомства нашого краю.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: З Криму та Сходу України ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ