Представники Громадської ради при УМВС України в Тернопільській області обговорили актуальні питання роботи міліції краю

Представники Громадської ради при УМВС України в Тернопільській області обговорили актуальні питання роботи міліції краю

04.06.14 16:35 0 709
Чергове засідання Громадської ради при УМВС України в Тернопільській області відбулося в обласному управлінні міліції. Серед основних питань, винесених на порядок денний – затвердження положення про Громадську раду, обговорення найактуальніших проблем в діяльності органів внутрішніх справ області.

На початку засідання керівництво обласної міліції та члени Громадської ради хвилиною мовчання вшанували пам'ять військовослужбовців, які загинули в ході антитерористичної операції на сході України.

Начальник УМВС в області, полковник міліції Василь Облещук представив членам дорадчого органу своїх нових заступників. Згідно наказу МВС України першим заступником начальника УМВС призначено Олександра Богомола, заступником начальника УМВС-начальником міліції громадської безпеки – Руслана Балика, ще одним заступником став Олег Ляхович.

Новопризначені керівники пообіцяли співпрацювати з Громадської радою і робити усе, аби робота міліції краю була прозорою та результативною.

Відтак присутні перейшли до обговорення важливих питань у роботі міліції, які потребують невідкладного втручання громадськості, а саме: вжиття заходів щодо матеріально-технічної комплектації новоутвореного спеціального батальйону "Тернопіль", надання допомоги працівникам міліції в охороні громадського порядку, сприяння у ремонті спаленої адмінбудівлі Тернопільського міськвідділу міліції.

Вислухавши усі озвучені питання та проблеми, керівництво міліції та члени громадської ради вирішили спільно працювати над їх вирішенням.

Також на черговому засіданні було опрацьовано та затверджено положення про роботу Громадської ради, визначено ключові питання та напрямки роботи консультативно-дорадчого органу.

На завершення заступник голови Громадської ради Володимир Малишевський висловив свою точку зору щодо співпраці громадськості з міліцією:

– Ми націлені на дуже конструктивну роботу з керівництвом обласного управління органів внутрішніх справ. Наші зусилля будуть спрямовані на відновлення довіри людей до міліції області, будемо відслідковувати порушення прав людини в роботі правоохоронного відомства й відповідно реагуватимемо на них.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: МЗС вимагає від Росії ...

КОМЕНТАРІ