Бійці спецбатальону "Тернопіль" отримали форму та спецзасоби

Бійці спецбатальону "Тернопіль" отримали форму та спецзасоби

04.06.14 10:50 0 667
Народний депутат України Михайло Апостол придбав для бійців спеціального батальйону патрульної служби «Тернопіль» форму, бронежилети, та інше обмундирування, необхідне для несення служби. Вручення амуніції відбулося у дворі обласного управління внутрішніх справ.

Менше пафосу, а більше конкретних справ - це девіз сьогодення, коли від кожного з нас вимагається бути свідомими та відповідальними перед загрозою, що нависла над цілісністю та суверенітетом держави. Дієві кроки робить Тернопільщина. Спільними зусиллями громадськості, міліції та окремих меценатів функціонує батальйон патрульної служби міліції «Тернопіль». Заодно формується рота спецпризначенців «Теребовля».

- до лав спецбатальйону прийшло сорок добровольців, - констатував керівник обласного управління внутрішніх справ Василь Облещук. – Кадровий відбір триває, тому кожен, хто свідомий, що в цей тривожний час буде корисний державі тим, що стоятиме на захисті громадянського спокою, може поповнювати його ряди. Вимоги залишилися незмінними: вік до сорока років та відсутність проблем із Законом. Можливість пройти строкову військову службу у складі батальйону також мають молоді люди призовного віку.

Не слів, а справ вимагає від нас суспільство, - такий лейтмотив звернення мецената та народного депутата України Михайла Апостола.

- звертаюся до всіх, хто так палко і голосно говорить про патріотизм, хто голослівно вболіває за суверенітет та незалежність нашої держави. Насамперед, до депутатів усіх рівнів, до політичних та державних діячів. Країна у небезпеці, а щоб боронити її, кожен з вас повинен поділитися тими благами, які отримували від народу протягом усіх років незалежності. Маєте мужність, ставайте у ряди захисників, як ті люди, що несуть службу на Луганщині, Донеччині, хто в спецбатальйонах та спецзагонах народної самооборони.

Закликав народний депутат виконати свій громадянський обов’язок і бізнесменів, і підприємців, і звичайних людей, бо від кожного з нас залежить майбутнє України.

Пошита на замовлення форма, взуття, бронежилети, дощовики, карімати, одіяла та інше спецспорядження - це ще не вся допомога бійцям батальйону. Народний обранець обіцяв й надалі опікуватися потребами та проблемами підрозділу.

Створення роти патрульної служби «Теребовля» - особиста ініціатива Михайла Апостола, тому про забезпечення бійців і цього підрозділу депутат Верховної Ради України теж обіцяв дбати.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ