Керівник тернопільської міліції Василь Облещук: "Вболіваю за життя та здоров'я кожного  міліціонера"

Керівник тернопільської міліції Василь Облещук: "Вболіваю за життя та здоров'я кожного міліціонера"

04.06.14 11:34 0 694
Тривожно за безпеку тернопільських правоохоронців, що несуть службу у східних регіонах країни, не лише рідним. Вболіває за долю кожного рядового та офіцера керівник обласного управління внутрішніх справ Василь Облещук. «Ці люди не лише сумлінно виконали завдання і відбули до місць нинішньої дислокації, вони довірилися, насамперед, мені, бо не один рік ми пліч-о-пліч несли службу у громадському блоці міліції».

Працівники патрульної служби, бійці колишнього підрозділу «Беркут», що нині переформатований у спеціальну роту міліції, військовослужбовці внутрішніх військ - саме вони стоять на захисті громадського спокою людей та безпеки держави.

– Непрості настали часи, особливо хвилює ситуація на сході та півдні нашої держави, але ті, хто приймали присягу на вірність народові, готові нести службу за будь-яких обставин, навіть, якщо існує реальна загроза життю та здоров’ю, - ділиться думками Василь Облещук.

Керівник міліції особисто відвідав місця дислокації тернопільських правоохоронців, що перебувають в підпорядкуванні Антитерористичного центру.

– Наші рядові та офіцери несуть службу на блокпостах поблизу міста Слов’янськ та на межі між Харківщиною та Донеччиною, - розповів полковник міліції. - Умови перебування, м’яко кажучи, спартанські, проте скарг від жодного міліціонера не почув. Навпаки, в людей піднесений бойовий дух, вони зібрані, дисципліновані. Я переконався, що загроза та небезпека об’єднують, додають сил та снаги, пробуджують почуття патріотизму та відданості рідному народові. А ще піднесення додає усвідомлення, що за них вболівають не лише рідні та близькі, а уся громадськість краю. Міліціонери передають щирі слова подяки усім, хто допомагає їм.

Керівник міліції також вдячний підприємцям та громадським активістам, що не стоять осторонь тих складнощів-труднощів, які переживає особовий склад тернопільської міліції. Доброчинці придбали для потреб правоохоронців спецзасоби, засоби індивідуального захисту, обмундирування та інші предмети першої необхідності.

– Відверто кажучи, приємно вражений, що громадськість краю так активно підтримує наших міліціонерів. Я щиро вдячний кожному, кого не залишила байдужим доля рядових та офіцерів. Люди роблять це щиро, від душі, бо інколи навіть не бажають називати свого імені.

Міліція – для народу і народ - для міліції! Це гасло має стати об’єднуючим. Бо життя вчить, що без підтримки та взаємодопомоги ми слабкі і вразливі. Наша сила в єдності.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Звернення до закарпатців

КОМЕНТАРІ