Серійного квартирного злодія затримали тернопільські міліціонери

Серійного квартирного злодія затримали тернопільські міліціонери

04.06.14 15:29 0 668
Співробітники Тернопільського міськвідділу міліції за підозрою у вчиненні серії квартирних крадіжок затримали 30-річного жителя обласного центру. Злодій обкрадав помешкання на першому поверсі. Всередину проникав через незачинені вікна та кватирки.

Як встановили міліціонери, у підозрюваного багате кримінальне минуле. Чоловік неодноразово відбував покарання за гратами за майнові злочини. Востаннє в ізоляції від суспільства провів три роки. Звільнившись наприкінці минулого року, довго без діла не сидів – уже у березні цьгоріч вчинив першу крадіжку.

Крадій спеціалізувався на квартирах, що знаходяться на першому поверсі. Проникав до помешкань через вікна. Молодик відслідковував, коли господарі залишали домівку, і починав орудувати. Виносив усе цінне — гроші, коштовності, дрібну побутову і комп’ютерну техніку.

Найбільше підозрюваному пощастило розжитися добром у квартирі, що у центрі міста. Там вдалося поживитися не лише речами домашнього вжитку, а й у сховках знайшов золоті прикраси. Загалом виніс з помешкання майна майже на десять тисяч гривень.

Дещо з краденого злодій здавав у ломбард, а що не приймали – збував на ринку. Під час санкціонованого обшуку у помешканні підозрюваного міліціонери вилучили ще чимало речей, що належать потерпілим.

Проти тернополянина відкрито кримінальне провадження за частиною третьою статті 185 Кримінального кодексу (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло). За вчинене йому загрожу позбавлення волі на строк від трьох до шести років На вирок суду підозрюваний чекатиме під вартою.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині під час ...
Наступна новина: Напередодні дитячого свята ...

КОМЕНТАРІ