На Тернопіллі під час затримання зловмисник обікрав міліціонера

На Тернопіллі під час затримання зловмисник обікрав міліціонера

04.06.14 12:37 0 703
Зрозумівши, що замість пачки купюр у його кишенях бланки рецептів, зловмисник вирішив розжитися мобільним телефоном. І дарма, що засіб зв’язку поцупив у міліціонерів, які затримали його на місці злочину.

Курйозний випадок трапився у Чорткові. Зі слів начальника районної міліції Олега Янчинського, слідчо-оперативна група виїхала на виклик співробітників відділення Державної служби охорони, адже в одній з аптек спрацювала сигналізація. На місці правоохоронці застали наряд ДСО та уже затриманого лиходія. Та на цьому, як з’ясувалося, кримінальна діяльність останнього не закінчилася. Спритник спромігся під час затримання витягнути з кишені охоронця службовий мобільний.

Тривожний сигнал надійшов на пульт централізованої охорони о п’ятій годині ранку. До аптеки одразу ж виїхав наряд охоронців. Міліціонери застали крадія на місці злочину - той якраз нишпорив у касовому апараті. Згріб увесь дріб’язок та, як був переконаний, цілу пачку купюр. Роздивитися, що насправді поцупив, допомогли міліціонери. З’ясувалося, що замість грошей зловмисник прихопив бланки рецептів. А копійками та дрібними банкнотами виніс понад 150 гривень.

Розчарований невдалою вилазкою та миттєвим затриманням, крадій вирішив бодай чимось поживитися. Побачивши у кишені охоронця мобільний, спритно витягнув його. Що досвіду у таких махінаціях чортківчанину не бракує, то це факт. Лише у січні цього року він вийшов з місць позбавлення волі, де відбував покарання за майнові злочини.

За фактами крадіжок щодо чортківчанина розпочато кримінальне провадження. Йому інкримінують частини першу та третю статті 185 ККУ. Стосовно нього обраний запобіжний захід - тримання під вартою.

Власники аптечного закладу вдячні правоохоронцям за оперативність та професіоналізм і переконані, якби не скористалися послугами ДСО, втрати були б набагато більші.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Під час виборів на ...
Наступна новина: На Буковині мешканка ...

КОМЕНТАРІ