Тернопільські міліціонери викрили злодійський дует, який систематично обкрадав приватне підприємство

Тернопільські міліціонери викрили злодійський дует, який систематично обкрадав приватне підприємство

04.06.14 08:06 0 1092
Злодійський дует викрили співробітники Чортківського райвідділу міліції. Молодики протягом кількох місяців обкрадали одне і те ж аграрне господарство. За підрахунками власника, крадії завдали збитків на понад 10 тисяч гривень.

Те, що з території його підприємства невідомі скоюють крадіжки, житель Чортківського району запримітив одразу. Однак заявляти у міліцію не поспішав. Вирішив самостійно впіймати злодіїв. Встановив на території підприємства камери відеоспостереження та став залишатися там на ніч. Результат не забарився – коли злодії вкотре навідалися до господарства, власник намагався їх затримати. Однак самому впоратися з непроханими візитерами не зміг. Один зі зловмисників штовхнув чоловіка. Від удару той впав та зламав руку. Після нічного інциденту потерпілий звернувся за допомогою до правоохоронців.

Міліціонери оперативно встановили осіб крадіїв. Ними виявилися двоє 23-річних жителів району. Як з’ясувалося, один із підозрюваних раніше працював на підприємстві. Саме йому й належала ідея вчиняти крадіжки. До спілки покликав знайомого, який уже мав досвід у вчиненні протиправного – був неодноразово судимий за майнові злочини.

Під час досудового розслідування стало відомо, що вчиняти крадіжки молодики почали ще у березні. На територію підприємства проникали вночі. Звідти крали дизпаливо та металобрухт. Що потрапляло до рук злодіїв моментально перепродувалося, а гроші витрачалися на власні потреби. Міліціонери довели причетність підозрюваних до вчинення чотирьох крадіжок.

Щодо підозрюваних відкрито кримінальне провадження. Окрім частини 3 статті 185 Кримінального кодексу України – крадіжка, поєднана з проникненням у житло, зловмисникам інкримінують ще й статтю 122 ККУ – умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження. Триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківську ...
Наступна новина: На Хмельниччині аграрії та ...

КОМЕНТАРІ