На Тернопіллі на краденому скутері кременчанин довго не поїздив

На Тернопіллі на краденому скутері кременчанин довго не поїздив

04.06.14 14:27 0 659
Кременчанин спочатку виміняв планшет і 100 гривень на потужний скутер, а потім здав транспортний засіб міліціонерам.

Вельми вигідний бартер молодому чоловікові запропонував знайомий. Перед спокусою розжитися двоколісником, реальна вартість якого три з половиною тисячі гривень, він не встояв. Та радість від покупки тішила нового власника скутера не довго. Зовсім скоро в його сумління закралися сумніви, чи бува не краденого «залізного коня» купив. Усвідомлюючи, що у разі, якщо його підозри виявляться вірними, скутер доведеться повернути, покупець всеодно пішов до міліції.

Співробітники Кременецького райвідділу міліції з’ясували, що транспортний засіб дійсно вкрадений. Кількома днями раніше із відповідною заявою звернувся 51-річний житель райцентру.

У ході слідчих дій стало відомо, що скутер вкрав, а згодом й продав 20-річний кременчанин, який, до слова, товаришував із сином потерпілого. Під час одного з візитів до друга, молодик запримітив на подвір’ї транспортний засіб. Того ж дня, щойно стемніло, він повернувся на обійстя й вкрав скутер.

Примітно, що на чуже кременчанин спокусився не вперше – за скоєну крадіжку уже побував на лаві підсудних.

Цього ж разу крадію інкримінують частину 1 статті 289 Кримінального кодексу України - незаконне заволодіння транспортним засобом.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: У Рівненській області лист ...

КОМЕНТАРІ