10 працівників Управління ДАІ Тернопільщини виїхали для забезпечення безпеки дорожнього руху до Харківської області

10 працівників Управління ДАІ Тернопільщини виїхали для забезпечення безпеки дорожнього руху до Харківської області

04.06.14 14:49 0 825
У суботу, 31 травня, для несення служби по забезпеченню безпеки дорожнього рух на дорогах Харківської області виїхали 10 працівників ДПС ДАІ Тернопільщини.

Священики Тернополя провели богослужіння, освятили службові автомобілі та працівників ДАІ, які нестимуть службу в Харківській області. Кожному з них надали невеликі іконки та молитовники.

Перед виїздом було додатково оглянуто службові транспортні засоби, перевірено їх комплектацію та проведено детальний інструктаж особового складу.

Як зазначив начальник управління МВС України в області, полковник міліції Василь Облещук, у відповідності до вимог Закону України «Про боротьбу з тероризмом», 10 наших працівників направлено в Харківську область для забезпечення безпеки дорожнього руху та охорони громадського порядку під час проведення антитерористичної операції. Всі працівники ДАІ повністю забезпечені бронежилетами та озброєнням, плащ-накидками, пайками, паливно-мастильними матеріалами та грошовим забезпеченням.

Начальник УДАІ Андрій Матрифайло побажав працівникам ДАІ щасливого прибуття до місця призначення, добросовісного виконанням покладених на них завдань та повернення після виконання службового обов’язку.

Керівництво Управління внутрішніх справ України в Тернопільській області висловлює вдячність голові фонду «Апостол» Ігорю Михайловичу Апостолу та народному депутату України Апостолу Михайлу Володимировичу за надану допомогу.

УДАІ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чоловік напідпитку ...
Наступна новина: На Львівщині розпочалася ...

КОМЕНТАРІ