На Тернопіллі злодій заснув у краденому автомобілі

На Тернопіллі злодій заснув у краденому автомобілі

04.06.14 09:26 0 627
Незаконне заволодіння транспортним засобом співробітники Теребовлянського райвідділу міліції інкримінують 29-річному жителю одного з сіл району. Молодикові закортіло покататися, тому й вкрав машину свого родича.

Повідомлення про крадіжку автомобіля марки «Daewoo» надійшло до працівників райвідділу ввечері. Автовласник розповів, що автівку поцупили з незачиненого гаража.

Міліціонери негайно розпочали пошуки викраденого транспортного засобу. І вже наступного дня виявили легковик в сусідньому селі. В салоні автівки, на великий подив правоохоронців, перебував і злодій. Крадій спокійнісінько дрімав після нічних пригод.

Яким же було здивування потерпілого, коли він дізнався, що до вчинення крадіжки виявився причетним його 29-річний родич. Як встановили правоохоронці, за кермо чужого транспортного засобу молодик сів напідпитку.

Закон чоловік порушив не вперше – раніше вже був судимий за незаконне заволодіння автотранспортом. Щоправда, покарання відбував умовно.

Як розповів міліціонерам підозрюваний, йому хотілося розваг, от і вирішив з вітерцем покататися на автомобілі родича. Їздив всю ніч, допоки в баку було пальне.

Проти автовикрадача відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 289 ККУ (незаконне заволодіння транспортним засобом).

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині лист подяки

КОМЕНТАРІ