За фактом обвалу житлового будинку в центрі Тернополя розпочато кримінальне провадження

За фактом обвалу житлового будинку в центрі Тернополя розпочато кримінальне провадження

04.06.14 18:19 0 681
27 травня близько 21 години на лінію «102» надійшло повідомлення від рятувальників про те, що на вулиці Крушельницької,53, частково завалився шестиквартирний двоповерховий житловий будинок. На місце події виїхала слідчо-оперативна група міського відділу міліції, експерти та вибухотехніки НДЕКЦ.

Правоохоронці з’ясували, що внаслідок обвалу пошкоджено близько 40 м.кв дерев’яного міжповерхового перекриття житлової будівлі та 25 м.кв фасадної стіни.

Будівля 1878 року забудови, не являється культурною спадщиною, будинок знаходився в аварійному стані, в 2013 році сесією Тернопільської міської ради було прийнято рішення про відселення його мешканців.

На момент огляду експертами-вибухотехніками первинних вибухових пристроїв та речовин, їх компонентів, або залишків вибухових матеріалів не виявлено.

Даний факт внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 367 Кримінального кодексу України (Службова недбалість). Правоохоронці з’ясовуватимуть усі обставини надзвичайної події, а також причини, через які люди не були виселені з аварійного будинку.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: Ірина Сех ...
Наступна новина: Волинянина судили за ...

КОМЕНТАРІ