Хмельницькі УБОЗівці затримали «злодія в законі»

Хмельницькі УБОЗівці затримали «злодія в законі»

05.06.14 14:48 0 659
Громадянин однієї із країн колишнього Радянського Союзу на прізвисько «Паата Кутаїський» порушив встановлену у січні цього року заборону в’їзду на територію нашої держави і прибув до Хмельницького, де був затриманий місцевими убозівцями.

У ході перевірки оперативної інформації співробітниками Управління по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в Хмельницькій області спільно із працівниками відділу швидкого реагування «Сокіл» в приміщенні одного із готельно-ресторанних комплексів, розташованому у передмісті обласного центру, затримано громадянина однієї із країн колишнього Радянського Союзу, так званого «злодія в законі» на прізвисько «Паата Кутаїський».

Перевіркою встановлено, що рішенням Шевченківського районного відділу Головного управління Державної міграційної служби України в м. Києві у січні 2014 року йому заборонено в’їзд на територію нашої держави терміном на три роки.

Стосовно даної особи працівниками Державної міграційної служби у м. Хмельницькому складено адміністративний протокол за статтею 203 «Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транспортного проїзду через територію України» Кодексу України про адміністративні правопорушення. Працівниками УБОЗ області іноземця доставлено в Головне управління по боротьбі з організованою злочинністю МВС України для з’ясування усіх обставин перебування його на території України та прийняття по ньому рішення згідно чинного законодавства.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ