Хмельниччина реалізовуватиме проект щодо покращення регіонального ринку праці

Хмельниччина реалізовуватиме проект щодо покращення регіонального ринку праці

05.06.14 08:10 0 671
Хмельниччина виграла конкурс на реалізацію проекту щодо створення сучасної моделі розвитку регіонального ринку праці в Хмельницькій області.

Деталі щодо подальшої співпраці обговорили голова обласної державної адміністрації Леонід Прус та члени делегації Представництва Європейського Союзу в Україні.

“Нам було приємно дізнатися, що в рамках Програми «Підтримка політики регіонального розвитку України» Європейським Союзом було обрано саме проект нашої області» - сказав Л.Прус. Від подякував представникам делегації за високу довіру до Хмельниччини.

До участі у конкурсі були запрошені усі регіони. Відповідно до вимог програми, гранти надаються на конкретні проекти, що покращуватимуть життя українських громадян, за умови співфінансування з українського боку. Передбачається, що в результаті впровадження проекту буде забезпечено збереження та накопичення трудових ресурсів області, працюватимуть над вирішенням проблеми безробіття, зниженням соціальної напруги та створенням умов для узгодженої діяльності всіх суб’єктів ринку.

“Звичайно, реалізація такого проекту – це висока відповідальність, оскільки ми будемо – першопрохідцями, і на нашому досвіді вчитимуться інші регіони. Але у нас є бажання, ресурси та готовність працювати, використовуючи доступні можливості.” - зазначив Леонід Іванович.

Звертаючись до представників облдержадміністрації, керівник сектору регіонального та місцевого розвитку Представництва Європейського Союзу в Україні Домінік Папенхайм зазначив: “Я дуже радий, що ви підтримуєте цей проект і готові з нами співпрацювати, покращувати умови на ринку праці в Хмельницькій області”.

Згадуючи про ціль фінансування проектів України, він сказав, що більшість проектів реалізуються в сфері політики сусідства Євросоюзу. “Ми хочемо, щоб у країнах-сусідах було благополуччя, стабільність та порядок. Адже зрозуміло, що проблеми, які існують у сусідніх країнах, впливають і на умови життя в Євросоюзі.” - зазначив він.

“У рамках цієї програми ми хотіли б надати фінансування вашому регіону, щоб ви могли використати кошти на свої пріоритети. Звичайно, є багато скептиків, але ми повинні показати, що Україна готова до такої співпраці. Я бажаю усім нам плідної роботи,” - зазначив Д.Папенхайм.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: 210 кримських дітей ...

КОМЕНТАРІ