На Хмельниччині постійний відкритий діалог з громадою – обов’язок влади

На Хмельниччині постійний відкритий діалог з громадою – обов’язок влади

05.06.14 15:19 0 642
На сучасному етапі розвитку української державності дедалі більше уваги приділяється участі громадськості у житті країни. Дієвим способом реалізації громадської позиції є звернення до місцевих посадовців. Способів з’ясування думки громадськості з різних проблемних питань є досить багато, з-поміж яких можна виокремити прийоми громадян посадовими особами органів виконавчої влади.

У цьому не пасуть задніх і у Хмельницькій облдержадміністрації, де окрім звичних прийомів громадян у визначені дні, люди мають можливість поспілкуватися з посадовцями у будь-який зручний для них час. Типовим прикладом цього можна назвати щоденні чималі черги у приймальні першого заступника голови обласної державної адміністрації Олександра Симчишина.

Олександр Сергійович завжди готовий вислухати та прийти на допомогу кожному, хто її потребує. Люди звертаються до посадовця як з особистих питань, так і виробничих, приходять на прийом як поодинці, так і групами або трудовими колективами.

Звертаючись до влади, громадяни знаходять підтримку на свою адресу. За сприяння першого заступника голови облдержадмністрації чимало проблемних питань, з якими звертаються люди, знаходять своє вирішення або знаходяться на стадії кваліфікованого їх вирішення. Хоча існують деякі питання, що не мають свого вирішення в силу певних обставин.

Відкритість та доступність влади для пересічних громадян є одним з чинників, що спрямовані на побудову української державності європейського зразка, де посадовці відповідають за свої вчинки перед громадою та стоять на сторожі захисту основоположних прав та свобод своїх громадян.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Тернопіллі виникла ...

КОМЕНТАРІ