Леонід Прус з робочим візитом завітав до установ пенітенціарної служби Хмельниччини

Леонід Прус з робочим візитом завітав до установ пенітенціарної служби Хмельниччини

05.06.14 09:01 0 668
3 червня 2014 року голова Хмельницької обласної державної адміністрації Леонід Прус у супроводі начальника управління ДПтС України у Хмельницькій області Тимофія Якимчука відвідав Замкову виправну колонію (№58) та Шепетівську виправну колонію (№ 98).

Замкова виправна колонія (№58) управління Державної пенітенціарної служби України у Хмельницькій області – це колонія максимального рівня безпеки, де відбувають покарання чоловіки, засуджені до довічного позбавлення волі, засуджені, яким покарання у виді смертної кари замінено певними строками позбавлення волі, особи, засуджені за умисні тяжкі і особливо тяжкі злочини, а також засуджені, які скоїли злочини в період відбування покарання в УВП.

Під час візиту до установи увага очільника області, в першу чергу, була звернута на умови утримання та праці засуджених. Він оглянув господарські об’єкти, житлові приміщення, де відбувають покарання засуджені, сектор для тримання осіб, засуджених до довічного позбавлення волі, храм установи, а також ознайомився з організацією комунально-побутового обслуговування та виробничого процесу в колонії.

Після обходу виробничих об’єктів Шепетівської ВК (№ 98) було проведено прийом засуджених з особистих питань. Зокрема надано роз’яснення щодо порядку застосування амністії та нових положень Кримінально-виконавчого кодексу України.

Окремо Леонід Іванович ознайомився із можливостями установи для задоволення релігійних потреб засуджених та відвідав розплідник для утримання службових собак.

На завершення свого візиту Леонід Іванович звернув увагу керівництва управління та установи на необхідності подальшого забезпечення прав та законних інтересів засуджених, а також належної організації охорони, нагляду та ізоляції засуджених.

Під час відвідування установ очільником області, засуджені мали можливість звернутися до голови Хмельницької ОДА з низки питань. На всі питання, що виникли, були надані вичерпні відповіді.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ