У Хмельницькому журналістам розповіли про створення роти патрульної міліції спеціального призначення «Богдан»

У Хмельницькому журналістам розповіли про створення роти патрульної міліції спеціального призначення «Богдан»

05.06.14 13:31 0 651
Яка мета створення нового міліцейського спецпідрозділу та як стати його бійцем — про це на прес-конференції для представників засобів масової інформації розповів начальник УМВС України в Хмельницькій області Олександр Розізнаний.

У вступному слові головний міліціонер області пояснив представникам ЗМІ, для чого створюється новий спецпідрозділ.

— наша держава потребує створення нових підрозділів міліції, співробітники яких зможуть професійно протидіяти злочинним проявам у суспільстві та належним чином забезпечувати громадський порядок як на території нашої області, так і, за потреби, у східному регіоні, — зазначив Олександр Григорович.

Як розповів начальник управління кадрового забезпечення УМВС України у Хмельницькій області Олександр Крапля, кандидати на службу у спецпідрозділі «Богдан» повинні відповідати наступним вимогам:

— мати громадянство України;

— вік від 18 до 45 років;

— повна загальна середня освіта;

— пройшли службу в Збройних Силах України або являються призовниками (при умові придатності до військової служби);

— не притягувались до кримінальної відповідальності.

— За консультаціями та для оформлення документів громадяни можуть звертатися до управління кадрового забезпечення УМВС України у Хмельницькій області, — повідомив Олександр Іванович. — Телефони координатора від УКЗ — (0382) 69-23-83, 097 30-21-300, 097 71-99-000.

— Ми хочемо, щоб до нас прийшли ті, хто є справжніми патріотами своєї Батьківщини і готові стати на її захист. Перевага, звісно ж, надається тим, хто пройшов строкову службу у Збройних Силах України, має добру фізичну підготовку, колишнім військовослужбовцям та колишнім працівникам органів внутрішніх справ, — підсумував начальник УМВС Олександр Розізнаний.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: до Дня журналіста ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ