В Закарпатській області рятувальники запобігають дитячому травматизму під час літнього оздоровлення

В Закарпатській області рятувальники запобігають дитячому травматизму під час літнього оздоровлення

05.06.14 15:57 0 728
З метою запобігання виникнення нещасних випадків із дітьми під час їхнього відпочинку у літніх таборах, рятувальники спільно з освітянами проводять ряд різноманітних заходів.

Так, впродовж 3-4 червня виноградівський пожежно-рятувальний підрозділ відвідали школярі ЗОШ № 2 та 4 м. Виноградів, які перебувають у літньому таборі відпочинку дітей з денним перебуванням та вихованці місцевого дошкільного навчального закладу.

Захід розпочався із ознайомлення дітей з основними правилами безпечної поведінки в літку. Рятувальники провели роз’яснювальні бесіди із дітьми, нагадали правила безпеки під час відпочинку на воді, у лісі, у побуті, як діяти у разі пожежі чи у випадку виникнення надзвичайної події.

Далі особовий склад 6-ої Державної пожежно-рятувальної частини продемонстрував можливості техніки, обладнання та спорядження, що знаходиться на озброєнні підрозділів ДСНС.

Найбільшу увагу маленьких гостей привернув гідравлічний інструмент, котрий рятувальники використовують під час ліквідації наслідків дорожньо-транспортних пригод.

На завершення відвідин рятувального підрозділу дітям організували екскурсію по частині. У свою чергу малеча пообіцяла використовувати здобуті знання правил безпечної життєдіяльності у буденному житті та попереджати нещасні випадки серед своїх друзів та знайомих.

Як вважають в Управлінні ДСНС України у Закарпатській області, проведення таких заходів є надзвичайно важливим. Завдяки цьому можна попередити виникнення різних надзвичайних подій із дітьми під час літнього відпочинку. Разом з тим спільна робота з працівниками освітньої галузі у питаннях попередження випадків загибелі дитячого травматизму триватиме впродовж всього літнього сезону відпочинку та оздоровлення дітей й охопить усі райони Закарпатської області.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Правоохоронці Волині ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ