Міліціонери відпрацьовували Ужгород

Міліціонери відпрацьовували Ужгород

05.06.14 13:16 0 693
Цими вихідними на території міста Ужгорода проводилося профілактичне відпрацювання. Метою якого було забезпечення безпеки громадян, насамперед дітей, у місцях масового відпочинку, попередження та припинення правопорушення, виявлення осіб, причетних до скоєння злочинів, під час літнього відпочинкового сезону.

До участі у відпрацюванні були залучені не тільки працівники Ужгородського міськвідділу міліції, але й співробітники обласного апарату та стройові підрозділи.

Перед тим, як заступити на патрулювання міста Ужгорода для міліціонерів був проведений інструктаж. Де були визначені маршрути чергування, роз’яснено патрульним, як поводитися при виявленні тих чи інших порушень, ознайомлено їх із оперативною обстановкою, а також наголошувалося на ввічливому ставленні до громадян.

Під час інструктажу до правоохоронців звернулись заступник начальника Управління МВС України в Закарпатській області Олександр Гебеш та начальник Ужгородського міськвідділу міліції Євген Калитич, які зазначили, що під час відпрацювання слід спрямовувати свої зусилля, передусім, на профілактику скоєння майнових злочинів та кримінальних правопорушень.

В ході проведення заходів були відпрацьовані ринки, магазини, кафе, бари, розважальні заклади, інтернет клуби, місця стихійної торгівлі. Особливу увагу міліціонери звертали на перевірку закладів де здійснюється реалізація тютюнових виробів та алкогольних напоїв. Як результат, працівниками сектору кримінальної міліції в справах дітей було виявлено факт реалізації неповнолітньому ужгородцю цигарок продавцем магазину по вулиці Корзо. Відтак, на продавця даного закладу було складено адміністративний протокол за частиною 2 статті 156 Ко́дексу Украї́ни про адміністрати́вні правопору́шення.

Не залишились поза увагою міліціонерів -- раніше судимі особи, і в першу чергу формально підпадаючим під дію Закону України «Про адміністративний нагляд за особами звільненими з місць позбавлення волі» та адміннаглядним. Всього перевірено 122 осіб, які перебувають на профілактичних обліках, з них: раніше судимих – 61, осіб, які перебувають під адміністративним наглядом – 25, осіб, формально підпадаючим під дію Закону України «Про адміністративний нагляд за особами звільненими з місць позбавлення волі» – 36

В ході проведення відпрацювання на території міста було складено 53 адмінпротоколів, з них 35 протоколів за порушення вимог «Правил дорожнього руху» (4 факти за керування транспортними засобами в стані сп’яніння), за порушення правил благоустрою територій населених пунктів – 1, за порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами – 1, за дрібне хуліганство – 4, за паління тютюнових виробів у заборонених місцях – 10, за порушення вимог законодавчих та інших нормативно-правових актів щодо захисту населення від шкідливого впливу шуму чи правил додержання тиші в населених пунктах і громадських місцях – 2.

Протягом відпрацювання було розкрито 8 злочинів, встановлено особу невпізнаного трупу та затримано автомобіль з деревиною без супровідних документів.

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Директор Чернівецького ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ