В Закарпатській області мукачівські правоохоронці перевірять, чи законно діє заклад на території автовокзалу

В Закарпатській області мукачівські правоохоронці перевірять, чи законно діє заклад на території автовокзалу

05.06.14 12:19 0 637
У закладі, який виявили активісти Мукачева неподалік автостанції, не надавали послуги грального бізнесу. На місці працювали правоохоронці Мукачівського міськвідділу.

До чергової частини Мукачівського міськвідділу надійшло повідомлення про те, що неподалік платформ Мукачівського автовокзалу діє заклад, ймовірно замаскований під гральний бізнес. На місці правоохоронці з`ясували, що дане приміщення орендує товариство з обмеженою відповідальністю, зареєстроване в м.Одеса. Товариство є представником платіжної системи, центральний офіс якої розташований у Великобританії, яка полягає у здійсненні грошових переказів, поповненні електронних гаманців, мобільних, електронних рахунків. У приміщені закладу, який працював під вивіскою попереднього підприємства, правоохоронці слідчо-оперативної групи зафіксували три монітори, підключені до системного блоку, на екран яких були виведені різні платіжні програми.

Юрисконсульт даного товариства запевнив правоохоронців, що функціонування системи здійснюється у відповідності до діючого законодавства. Проте чи дійсно це так, перевірять працівники міліції.

Відомості про дану подію внесені до журналу єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. За даним фактом тривають перевірки.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопільщині ...
Наступна новина: На лікування майданівців у ...

КОМЕНТАРІ