В Закарпатській області у Берегові міліція ліквідувала підпільний гральний заклад

В Закарпатській області у Берегові міліція ліквідувала підпільний гральний заклад

05.06.14 08:00 0 640
Гральні компютери вилучено, за даним фактом відкрито кримінальне провадження.

Днями до співробітників сектору Державної служби боротьби з економічною злочинністю (ДСБЕЗ) Берегівського районного відділу міліції надійшла інформація про те, що на території міста Берегово невідомі особи організували діяльність ігрового закладу, де надають послуги у сфері грального бізнесу на ігрових апаратах з можливістю отримання виграшу.

В ході перевірки даної інформації співробітники ДСБЕЗ Берегівського РВ УМВС на чолі з начальником сектору Іваном Бедринцем встановили, що цей ігровий заклад знаходиться в м.Берегово по вул. І.Франка.

Сам заклад був замаскований під Інтернет-кафе. Аби потрапити до нього, треба було пройти так званий „фейс-контроль” через камеру спостереження на вході. У самому закладі було чотири комп”ютери. Три гральні та один з правами адміністратора (основний). Комп”ютер адміністратора мав право швидкого переключення „гральної програми” на систему Інтернет у разі, якщо справи в Інтернет-кафе підуть не так.

Працівники міліції встановили особу, причетну до данної справи. Нею виявилась жителька міста Берегова. Під час огляду місця злочину слідчим Берегівського РВ УМВС було вилучено чотири компютери та грошові кошти. Також було вияснено, що вхід до закладу мало обмежене коло людей, що суттєво перешкоджало викриттю даного об′єкта.

Як зазначив в.о. начальника Берегівського РВ УМВС Микола Куриця, берегівські правоохоронці надалі працюють над усуненням підпільних гральних закладів на території міста та району, які несуть шкоду населенню. Також очільник міліції зауважив, що по даній справі відкрито кримінальне провадження та ведеться подальша перевірка і встановлюють всіх причетних осіб.

Адальберт Фозекош

Берегівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У рамках акції ...
Наступна новина: Депутати Луцької міської ...

КОМЕНТАРІ