В Ужгороді перевіряли міліцейські автомобілі

В Ужгороді перевіряли міліцейські автомобілі

05.06.14 10:33 0 627
Технічний огляд пройшов увесь службовий транспорт працівників Ужгородського міськвідділу міліції.

на території Ужгородського міськвідділу міліції було проведено технічний огляд службового автотранспорту міліції. До огляду було подано всі службові транспортні засоби. Для проведення техогляду до міськвідділу прибули представники автогосподарства УМВС області та працівники УДАІ УМВС.

Під час перевірки технічного стану автомобілів, перевіряючі звертали увагу на його комплектацію аптечками встановленого взірця та вогнегасниками, адже міліціонери одними з перших прибувають на місце події і саме укомплектована аптечка може знадобитися для надання першої долікарської допомоги, а справний вогнегасник ліквідує загоряння транспортного засобу. Також було перевірено наявність технічної документації, страхових полісів, медичних довідок та технічний стан автотранспорту.

- Кожний працівник міліції зобов’язаний суворо дотримуватися Правил дорожнього руху, бути прикладом для водіїв, а службовий транспорт повинен бути справним і чистим, – зазначив заступник начальника Ужгородського міськвідділу міліції підполковник Василь Довганич. – Правоохоронець повинен бути прикладом для інших учасників дорожнього руху і служити для них зразком.

Діана ДОРОГІЙ

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові неповнолітні ...
Наступна новина: Гандболістки із ...

КОМЕНТАРІ