В Закарпатській області за підозрою у крадіжці мукачівські правоохоронці затримали молодого крадія

В Закарпатській області за підозрою у крадіжці мукачівські правоохоронці затримали молодого крадія

05.06.14 14:58 0 648
У Мукачеві співробітники міліції затримали 26-річного хлопця. Окрім того, що він порушив умови запобіжного заходу, він вчинив ще низку нових правопорушень. Відносно хлопця було обрано запобіжний захід, проте на шлях виправлення він так і не став. І саме в цей період продовжив свої кримінальні «пригоди».

До чергової частини міськвідділу міліції звернувся мукачівець із заявою про крадіжку з його будинку. Невідомий злодій взяв усе, що мало бодай якусь цінність: ДВД-програвач, тюнер, флешкартку, хрустальні бокали, два мобільні телефони, золотий та срібний ланцюжки та гроші в сумі 1800 гривень. Загалом сума матеріальних збитків становила близько 10 тисяч гривень.

В ході оперативно-розшукових заходів розшуковик Владислав Варга встановив, що до правопорушення причетний 26-річний мукачівець. Перевірка довела причетність хлопця до скоєння цієї крадіжки. Саме у його будинку правоохоронці й знайшли всі викрадені речі, серед яких було знайдено ще й інші.

Як з”ясував правоохоронець, хлопець того дня вчинив ще одну крадіжку, а саме з гаражного приміщення, що у Мукачеві. Звідти злодій виніс все, що можна було здати на металобрухт - залізо, домашній інвентар тощо.

Зловмиснику нічого не залишалося робити, як зізнатися у скоєних крадіжках. Речові докази вилучено. Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст.185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло чи інше приміщення) Кримінального кодексу України. Правопорушнику загрожує чергове ув’язнення на строк від трьох до шести років. Відносно нього обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Євгенія Красилинець

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: Фахівець ДСНС із Львівщини ...

КОМЕНТАРІ