У Волинській області двох людей травмовано у результаті автопригод

У Волинській області двох людей травмовано у результаті автопригод

05.06.14 10:45 0 657
Внаслідок двох ДТП на Волині травмовано пішохода та пасажирку автомобіля.

У суботу, близько 23-ї години ночі 38-річний водій, керуючи автомобілем «Фольксваген Гольф», рухаючись із Ковеля у напрямку Луцька, здійснив наїзд на 34-річного пішохода, який рухався по краю проїзної частини.

Внаслідок наїзду пішохід отримав тілесні ушкодження та госпіталізований у травматологічне відділення Ковельської центральної районної лікарні.

Наступного дня о 5-й годині ранку на вул. Рівненській, що в м. Луцьку, зареєстровано автопригоду: зіткнення двох транспортних засобів. 32- річний водій, керуючи автомобілем «БМВ 530», не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку, виїхав на зустрічну смугу руху, де здійснив зіткнення з автомобілем «Пежо» під керуванням 52-річного чоловіка, що рухався в зустрічному напрямку.

Внаслідок автопригоди 30-річна пасажирка автомобіля «Пежо» з отриманими травмами госпіталізована у Луцьку міську клінічну лікарню.

За фактами ДТП розпочато кримінальні провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.

УДАІ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Правоохоронці Львівщини ...
Наступна новина: На Львівщині вшанують ...

КОМЕНТАРІ