Активісти Володимира-Волинського підтримала свободівку Ольгу Нечитайло

Активісти Володимира-Волинського підтримала свободівку Ольгу Нечитайло

05.06.14 14:01 0 693
3 червня 2014 року активісти Володимира-Волинського підтримали учасницю Майдану свободівку Ольгу Нечитайло у цивільному позові проти неї депутата Володимир-Волинської міської ради Руслана Мороза за те, що вона нібито зашкодила репутації його розважального закладу "Метелик". Депутат вимагає від Ольги Нечитайло, яка до того ж є сиротою, 55 тисяч гривень моральної компенсації.

Володимир-Волинський міський суд розглянув цивільний позов депутата міської ради, обраного по списку партії "Сильна Україна", Руслана Мороза проти активістки Майдану свободівки Ольги Нечитайло.

Володимир-Волинська міська та районна організації ВО "Свобода", а також громадські активісти провели пікет під стінами суду на захист свободівки Ольги Нечитайло. Також на підтримку учасниці Майдану висловилася місцева рада ВО "Майдан", яка оприлюднила офіційну заяву з цього приводу.

Наразі судове засідання перенесли у зв'язку з тим, що представник інтересів Ольги Нечитайло у цивільному процесі звернувся до суду з клопотанням про надання інформації щодо фактів порушення законодавства Русланом Морозом за останні п'ять років.

Зазначимо, що депутат Володимир-Волинської міської ради Руслан Мороз хоче одержати від активістки Майдану Ольги Нечитайло 55 тисяч гривень за те, що вона нібито зашкодила репутації його розважального закладу "Метелик". Причиною позову є те, що пані Ольга, виступаючи на одному із народних віч у Володимирі-Волинському, порушила питання про закриття молодіжно-культурного центру "Метелик" як "розсадника бандитизму, наркоманії, підпільного ігрового бізнесу, алкоголізму неповнолітніх" у місті, висловивши узагальнену думку громади міста.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині тривають ...
Наступна новина: Буковинські правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ