Волинь: журналісти, книговидавці, книгорозповсюджувачі та влада посадили

Волинь: журналісти, книговидавці, книгорозповсюджувачі та влада посадили "Алею миру"

05.06.14 09:50 0 674
Напередодні Дня журналіста та Дня працівників видавництв, поліграфії і книгорозповсюдження відбулася спільна акція з висадки «Алеї миру».

Медійники, книговидавці, книгорозповсюджувачі та влада посадили дерева біля Луцького НВК ЗОШ-інтернат І-ІІІ ст. - правознавчий ліцей з посиленою фізичною підготовкою.

Зокрема, до акції долучилися голова Волинської облдержадміністрації Григорій Пустовіт та Луцький міський голова Микола Романюк.

Як зауважив Григорій Пустовіт, захід мав на меті згуртувати волинських медійників, книговидавців, книгорозповсюджувачів, усіх майстрів слова і продемонструвати усій Україні, що ми - єдиний народ.

«Нехай ця Алея миру буде символом політичної толерантності, об’єднання Заходу і Сходу України, прагненням нашого народу до миру і спокою в державі», - підкреслив він.

«Маю надію, що ці дерева приноситимуть затишок та спокій. Ми саджаємо їх з мрією про мир на нашій землі, яка понесла вже багато втрат», - зазначив голова облдержадміністрації.

У свою чергу, Микола Романюк подякував Григорію Пустовіту за хорошу ініціативу. «Дуже хочеться, щоб ці дерева росли у мирній, Соборній та Незалежній Україні», - сказав Луцький міський голова.

Головний редактор «Волинської газети» Володимир Данилюк висловив надію, що подібні акції стануть традиційними та запропонував наступного року посадити фруктовий сад.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Тернополі урочисто ...

КОМЕНТАРІ