Луцьк: до Дня журналіста висадили «Алею миру»

Луцьк: до Дня журналіста висадили «Алею миру»

05.06.14 13:31 0 659
На території Луцького НВК «ЗОШ-інтернат І-ІІІ ст. – правознавчий ліцей з посиленою фізичною підготовкою» представники влади, працівники засобів масової інформації, видавництв та книгорозповсюджувачів висадили «Алею миру». Цей захід присвячений до Дня журналіста та Дня працівників видавництв, поліграфії і книгорозповсюдження. Під час акції було висаджено саджанці туй та ялин.

Долучилися до висадки дерев голова облдержадміністрації Григорій Пустовіт та міський голова Микола Романюк.

Звертаючись до присутніх Григорій Пустовіт привітав їх з професійними святами – Днем журналіста та Днем працівників видавництв, поліграфії і книгорозповсюдження. «Ми думали, який захід організувати, щоб об’єднати журналістів та владу. Це мала бути акція пов’язана з майбутнім. Зрештою, вирішили висадити алею з дерев», – наголосив він.

За словами голови облдержадміністрації, нині у державі складна і непроста ситуація, гинуть люди, а тому ця «Алея миру» буде символом об’єднання сходу і заходу, людей різних політичних поглядів, всіх українців.

Григорій Олександрович попросив присутніх, щоб кожен, саджаючи дерево, загадав мрію, і вона обов’язково збудеться.

Міський голова Микола Романюк подякував Григорію Пустовіту за ідею та запрошення долучитися до висаджування «Алеї миру». «Ця алея буде символічною для вас, журналісти. Я впевнений, що проходячи чи проїжджаючи повз пам’ятатимете, що тут є дерево, яке посадили саме ви», – наголосив він та висловив сподівання, що «ці дерева ростимуть у мирній, міцній, незалежній державі Україна».

На завершення заходу Григорій Пустовіт подякував усім, хто взяв участь у висаджуванні дерев.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ