Луцьк: міжнародний день захисту дітей у клубі «Лучеськ»

Луцьк: міжнародний день захисту дітей у клубі «Лучеськ»

05.06.14 16:15 0 715
«Здоровий спосіб життя – здорові діти» - цього девізу дотримуються в клубі за місцем проживання «Лучеськ» міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Діти з задоволенням відвідують клуб, де мають можливість поспілкуватись, набути навичок в секціях з футболу, тенісу настільного, шашок та рухливих ігор.

До Міжнародного дня захисту дітей в «Лучеську» проведено низку заходів.

Зокрема, на спортивному майданчику клубу (вул. Декабристів, 23) відбувся перший етап змагань з футболу «Шкіряний м’яч» серед дітей дворових та вуличних команд молодшої вікової групи (2002-2004 років народження). Ігри відбулись у видовищній спортивній боротьбі.

Для дітей проведено конкурс малюнку, кращі дитячі доробки прикрасили стенд клубу.

29 травня спеціаліст міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Наталія Зінь спільно зі службою у справах дітей і викладачами загальноосвітньої школи № 23 провели тренінг-конвенцію ООН про права дитини з учнями 8-9 класів, який пройшов у цікавій дискусійній формі.

Багато позитивних емоцій отримали дітлахи, беручи участь у змаганнях з дартсу, тенісу настільного та шашок. Малюки мали змогу складати фігурки з кубиків та грати в лото. Дозвілля пройшло цікаво та весело.

Усі охочі взяли активну участь у заходах в рамках Міжнародного дня захисту дітей й дощова погода не стала перепоною.

Міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» (720 335)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівному міліціонери ...
Наступна новина: На Львівщину прибули на ...

КОМЕНТАРІ