У Луцьку вивчатимуть пасажиропотік у громадському транспорті

У Луцьку вивчатимуть пасажиропотік у громадському транспорті

05.06.14 12:37 0 705
Під час сьогоднішнього засідання виконавчого комітету розглядалося питання щодо запровадження системи обліку пасажирів та оплати за проїзд в громадському транспорті міста Луцька. Доповідачем з цього питання виступив начальник управління транспорту та зв’язку Анатолій Миронюк.

Він зазначив, що облік кількості пасажирів є важливим моментом у функціонуванні громадського транспорту. За його словами, таким чином можна коректувати кількість транспортних засобів на тому чи іншому маршруті залежно від періоду доби, дня тижня тощо.

На основі проведено аналізу наявних електронних систем обліку пасажирів та оплати за проїзд в громадському транспорті на розгляд членів виконкому внесено дві найоптимальніші пропозиції. Так, розробником однієї системи є група компаній «Лот» (м.Харків), яка частково запроваджена у місті Дніпропетровську на трьох трамвайних маршрутах. Крім того, одна пропозиція підготовлена ПП «Візор» (м.Луцьк).

Начальник управління транспорту та зв’язку Анатолій Миронюк зауважив, що необхідно віднайти кошти на впровадження автоматизованих систем обліку пасажирів. За його словами, одним із варіантів є залучення грантових коштів.

На думку заступника міського голови Тараса Яковлева, найдешевшим варіантом є обстеження пасажиропотоку із залученням громадськості.

Також він повідомив, що кошти на впровадження сучасних електронних систем намагатимуться вишукати за рахунок участі у міжнародних проектах.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Брюсселі в. о. Міністра ...
Наступна новина: Львівські правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ